Resutater til download

Ingen resultater er indberettet.

 

 

Information om hvordan man bliver årets LPhund

 

Regler for deltagelse:

Alle DKK registrerede border collier, hvis ejere/førere er medlem af Border Collie klubben, kan deltage i konkurrencen om Årets Lydighedshund.

 

Medlemskabet skal gælde for den periode, som resultaterne er opnået i.

Resultaterne kan opnås på aut. lydighedsprøver godkendt af DKK,
DKKs Danmarksmesterskab og Årets LP Hund, internationale FCI-lydighedsprøver samt Nordisk mesterskab, Europamesterskab og Verdensmesterskab.

Man kan kun konkurrere i én klasse om året. Skulle man have opnået gode resultater i flere klasser i løbet af året, vælger man selv i hvilken klasse, man vil deltage og skriver disse resultater ind i skemaet (åbne for indskrivning i okt. og nov. måned).
 

Konkurrenceåret løber fra 1/1 – 31/10.
 

Hundeførerne skal selv sørge for at indberette de tællende resultater i skemaet som vil være at finde på BCK hjemmeside i perioden okt./nov. for det pågældende år. Alle felter skal udfyldes for at indberetningen er gældende.

De vindende ekvipager kåres til Border collie klubbens lydighedsprøver i december og får uddelt en roset. Efterfølgende skal de vindende ekvipager der ikke er tilstede og får taget billeder på dagen,  indsende et billede af den vindende hund og roset til Border Collie News samt til BCK’s hjemmeside.
 

For at blive årets lydighedshund skal man indsende:
 

1 resultat for LP1
2 resultater for LP2
3 resultater for LP3
4 resultater for LPC
5 resultater for LPE

 

Vi glæder os til at modtage resultater fra alle de aktive lydighedsfolk og deres Border Collier


Regler for de enkelte klasser:

 1. Klasse 1:
  Den border collie, der sammenlagt har opnået det højeste antal point i LP1 til en prøve i konkurrenceåret, bliver Årets lydighedshund i klasse 1.
  Pointlighed:
  I tilfælde af pointlighed vinder den hund, som har opnået flest point i LINEFØRING.
  Hvis hundene har opnået lige mange point i denne øvelse, er det derefter STÅ og INDKALD, som er gældende. (i nævnte rækkefølge)

   

 2. Klasse 2:
  Den border collie, der sammenlagt har opnået højeste antal point i LP2 til to forskellige prøver i konkurrenceåret, bliver Årets lydighedshund i klasse 2.
  Pointlighed:
  I tilfælde af pointlighed vinder den hund, som har flest point i APPORTERING.
  Hvis hundene har opnået lige mange point i denne øvelse er det FRI VED FOD og STILLINGSSKIFT, som er gældende i nævnte rækkefølge.

   

 3. Klasse 3:
  Den border collie, der sammenlagt har opnået højeste antal point i LP3 til tre forskellige prøver i konkurrenceåret bliver Årets lydighedshund i klasse 3.
  Pointlighed:
  I tilfælde af pointlighed vinder den hund, som har flest point i FREMSENDING.
  Hvis hundene har opnået lige mange point i denne øvelse, er det APPORT og STILLINGSSKIFT, som er gældende i nævnte rækkefølge.
  Hvis hundene stadig står lige, gælder summen af de to bedste 1. præmier.

   

 4. Championklassen:
  Den border collie, der sammenlagt har opnået højest antal point i LPC til 4 forskellige prøver i konkurrenceåret, bliver Årets lydighedshund i Championklassen.
  Pointlighed:
  I tilfælde af pointlighed, vinder den hund, som sammenlagt har opnået flest point i RUNDT OM GENSTAND. Hvis hundene har opnået lige mange point i denne øvelse, er det APPORT og SPRING, som er gældende i nævnte rækkefølge.
  Hvis hundene stadig står lige, gælder summen af de tre bedste 1. præmier.

   

 5. Eliteklassen:
  Den border collie, der sammenlagt har opnået højest antal point i LPE til 5 forskellige prøver i konkurrenceåret, bliver Årets lydighedshund i Eliteklassen.
  Pointlighed:
  I tilfælde af pointlighed, vinder den hund, som sammenlagt har opnået flest point i INDKALD MED STÅ OG DÆK. Er der stadig pointlighed gælder de sammenlagte point i FREMSENDING, FJERNKONTROL OG APPORT i nævnte rækkefølge.

Regler for Årets Lydighedshunde